"Outplacement? – hvad er det?"

En aftale om outplacement/genplacering er et tilbud som din arbejdsgiver kan vælge at give til dig, som en del af din fratrædelsesaftale. Formålet er at hjælpe dig godt videre i arbejdslivet via individuelt tilpasset, personlig rådgivning. Vi sammensætter et forløb, der er helt tilpasset din situation, behov og ønsker.

“Hvordan skal det næste kapitel i mit arbejdsliv se ud? Hvad vil jeg?”

Forløbet omfatter bl.a. afklaring af situation og ønsker for fremtiden. Der er behov for at du bliver i stand til at tænke helt åbent og frit omkring de muligheder der også ligger i situationen. Spørgsmålene er mange: hvad er mine muligheder, hvad er mine ønsker og drømme for mit videre arbejdsliv? fortsætte i samme jobtype?, i samme branche?, skal jeg være selvstændig nu? osv. Personprofilanalyse med en professionel, dybtgående tilbagemelding er en naturlig del af afklaringsforløbet.

“Hvad kan jeg?”

Vi skaber bl.a. overblik over dine kompetencer, deres match med ønsker for et fremtidigt arbejdsliv.

“Hvad gør jeg nu?”

Sammen fastlægger vi en individuelt tilpasset, effektiv jobsøgningsstrategi. Du får hjælp til opbygning af et godt, effektivt og informativt CV, optimering af din Linkedin-profil, samt træning i aktivt brug af sociale medier til netværksopbygning. Derudover sparring og opfølgning ifm. konkret jobsøgning og job- og netværkssamtaler.

Outplacement-forløbene kan være af kortere eller længere varighed, sammensat i dialog med kandidat og virksomhed på basis af budget og behov. Kontakt os for nærmere beskrivelse af forløb og priser.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig.
Vi håber på at høre fra dig.